пʼятницю, 18 березня 2016 р.

К Н И Г О М А Н І Я   -   2016

Вже стало традицією щороку в Іршавській районній бібліотеці для дітей проводити ІІ-ий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія», де зустрічаються найактивніші читачі 6-7 класів та їх улюблені герої. Перший етап проходив у районних бібліотеках-філіях.
Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури, для того, щоб привернути громадськість, державні установи, спонсорів, меценатів до проблеми дитячого читання.
Це свято книги і тих, хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. Книга – справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читача!
17  березня 2016 року під час проведення ІІ-го етапу конкурсу «Книгоманія - 2016» в Іршавській районній бібліотеці для дітей між собою змагалися переможці І-го етапу. Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Діти представляли себе, свої уподобання, свій читацький щоденник та свою улюблену книгу. Всього їх було 28.
Переможцями стали Пацкан Стефанія та Тинта Вікторія, які тепер продовжать боротьбу в обласному ІІІ-му етапі конкурсу в м.Ужгород.
Також учасники були нагороджені в таких номінаціях: за креативність  - Штець Василь, за артистизм – Симканич Михайло, за кращий читацький щоденник – Терпай Анастасія. Та без нагороди не залишився ніхто, всі отримали Похвальні грамоти за участь у конкурсі. Також для дітей було організовано солодкий стіл.
Оцінювало конкурсантів журі у складі: Вовканич О.І. – начальник відділу по зв'язках з громадськістю та ЗМІ Іршавської РДА, молода поетеса, Демчик Л.А. - начальник відділу по зв'язках з громадськістю та ЗМІ Іршавської міської ради, Бровді Л.І. – зав. методико-бібліографічного відділу Іршавської ЦРБ, Кепша О.І. – зав. відділом обслуговування ЦРБ, Жабко О.І. – бібліотекар Іршавської РДБ, Бобик М.В. – заст. директора по роботі з дітьми Іршавської ЦБС.
Читайте, ростіть, розв'язуйте мирно всі суперечки заради розквіту і миру на нашій прекрасній, єдиній у всесвіті Землі.
       







































Немає коментарів:

Дописати коментар