вівторок, 15 березня 2016 р.

Сторінками улюблених казок 

     Добра, мудра, чарівна казка завжди була у пошані. Її із задоволенням слухають і діти, і дорослі. Казки бувають різні: довгі і короткі, веселі, чарівні, написані автором або складені народом. Проте у всіх казок є одна спільна риса - мудрість. І особливо це проявляється у народній казці. Чи добре діти знають і пам'ятають казки, в бібліотеці с.Імстичово була проведена казкова вікторина-гра «Сторінками улюблених казок» з учнями 2 класу.
     Під час вікторини всі діти були дуже активними і зуміли відповісти на всі запитання. Захід супроводжувала книжкова виставка, на якій були представлені народні казки, казки відомих авторів світу: Х. Андерсена, Ш. Перро, Е.Т.А. Гофмана, бр. Грим та ін. 
Також, значне місце, на виставці займали казки відомих українських авторів: І. Франка, Л. Українки, М. Коцюбинського. Виставку супроводжували портрети відомих авторів та коротка інформація до них.
     Отже, ми ще раз переконались, що всі діти знають і люблять казки. Адже казка-це дитинство. І нехай вона іде по світу, нехай живе серед нас, сіє доброту і мудрість, навчає, як треба по правді жити.
 











 

Немає коментарів:

Дописати коментар