пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

«Децентралізація – реформи разом»

23.11.2017 року в приміщені читальної зали Іршавської районної бібліотеки відбувся інформаційно-просвітницький захід «Децентралізація – реформи разом» у співпраці з Благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» м. Перечин.
Зустріч проходила у форматі «Жива бібліотека», в якій активно взяли участь люди похилого віку. Вони задавали різнобічні запитання: що таке децентралізація, навіщо потрібна децентралізація, як зміниться їхне життя після об’єднання, що буде з освітою, медициною та пенсіями. На що,  запрошений експерт  Олександр Куртинець - заступник голови Іршавської ОТГ, відповів на всі запитання учасників «Живої бібліотеки» та розповів про процес створення та розвиток ОТГ.
Наприкінці заходу була проведена підсумкова хвилина, на якій учасник Ігор Берегій,  голова первинної організації ветеранів України, поділився своїми враженнями та подякував усім за спілкування.
Захід проводився в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування, в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID#PULSE#IREX#АМУ#ПУЛЬС.












Немає коментарів:

Дописати коментар