пʼятницю, 26 січня 2018 р.

У 2017 році Іршавська центральна районна бібліотека взяла участь у проекті «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.
Робота бібліотеки в цьому проекті була спрямована на інформування громадськості про процес реформ децентралізації, через цикл проведення  просвітницько-інформаційних заходів.
 Перед початком наступного проектного етапу, 24 січня 2018 року, у відділі бібліотечно-інформаційних технологій відбулася координаційна зустріч з представниками групи підтримки реформи (ГПР).
Зустріч проходила у форматі діалогу, під час якої учасники обмінювались думками з приводу децентралізації, обговорювали  заходи, які можна запроваджувати для подальшого поінформування населення.
Координаційну зустріч з групою підтримки реформи модерували менеджер проекту Любов Квасюк та координатор Тетяна Дементьєва.
Зокрема п. Любов продемонструвала відео про історії успіху утворених ОТГ, наголосила про продовження проекту та його подальші кроки.







Немає коментарів:

Дописати коментар