середу, 17 січня 2018 р.



Цими днями на Іршавщину «колядувати» приїхала невелика делегація східняків із міста Старобільська  Луганської області. За Програмою національних обмінів за фінансування ЄС та Національного  фонду підтримки   демократії (США) діє громадська організація «Воля», яка сприяла приїзду луганських старшокласників - юних журналістів Владислава Сергієнка, Юлії Сироватко, Тетяни Войтенко і Наталії Григоренко у супроводі голови правління громадської організації  Наталії Пономарьової та юриста цього об’єднання Володимира Григоренка.
Свят-вечір наші гості зустрічали на Іршавщині. Не менш насиченим інформаційно та змістовно став минулий понеділок.
У читальній залі Іршавської районної бібліотеки  делегація із Старобільська провела зустріч із її працівниками, читачами та представниками інтелігенції районного центру. Наталія Пономарьова розлого розповіла про роботу громадської організації «Воля», її  участь у боротьбі із все ще наявними проявами  колабораціонізму на Сході України, про те, як єднаються справжні патріоти, про життя у  прифронтовому місті. Наталія Пономарьова подарувала бібліотеці два фотоальбоми із увіковіченними  історіями полеглих героїв України. Бобик М.В., директор КЗ «Іршавська районна централізована бібліотечна система» подякувала за подарунок і відповідно  піднесла подарунок гостям.
Юрист цієї громадської організації Володимир Григоренко свій виступ побудував як на особистій участі у бойових діях, так і на відтворенні картини тимчасового захоплення сепаратистами влади  у Старобільську зрадниками України та «зеленими» чоловічками і відвоюванні справжніми громадянами  суверенітету території. А ще Володимир Григоренко розповів про традиції утвердження українського духу на східних землях України. 
Серед аудиторії, з якою зустрічалися луганчани в бібліотеці, був учасник АТО, працівник відділу культури і туризму РДА Олександр Дурда.
СЛАВА  УКРАЇНІ !!! ГЕРОЯМ  СЛАВА!!!































Немає коментарів:

Дописати коментар