пʼятницю, 16 березня 2018 р.


"ХАЙ ПАЛАЄ СВІЧКА..."

І знову – березень… І знову линуть до нас думи геніального українського поета Т.Г.Шевченка. Традиційно український народ у цей весняний час звертається до постаті Великого Кобзаря, яка у своїй величі була, є і залишається ні з чим незрівнянною, невичерпною для людського подиву й осягнення.
У Броньківській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено літературно-музичну композицію "Хай палає свічка...", яку підготували і провели з учнями 6-8 класів учителі української мови та літератури Будул Ганна та Горзов Вікторія спільно з зав.бібліотекою-філією с.Бронька Свистак Анжелою. Учні ознайомилися з репродукціями найкращих зразків живописних та графічних творів, що вдало розкривають різнобічність таланту Тараса Шевченка - поета і художника, декламували Тарасові твори та співали пісні.
Для кращого ознайомлення дітей з творчістю поета, з його життєвим шляхом було оформлено книжково-ілюстративну виставку “Шляхами великої долі” та продемонстровано мультимедійну презентацію “Т.Г.Шевченко: життя і творчість”.












Немає коментарів:

Дописати коментар