пʼятницю, 6 березня 2020 р.


“Книгоманія — 2020”
Це свято тих, хто любить книгу. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів. Книга — справжній чарівник!!!
05 березня 2020 року в Іршавській районній бібліотеці для дітей пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання “Книгоманія - 2020”.
У конкурсі змагалися переможці І-го етапу (учні 6-7 класів). Учасники представили членам журі свої читацькі щоденники та розповідали про свою улюблену книжку.
Кращих серед конкурсантів визначило журі у складі: директор КЗ “ІРЦБС” Бобик М. В., зав. методико-бібліографічним відділом ІРЦБС Бровді Л. І., головний спеціаліст сектору культури, молоді та спорту Іршавської РДА Бабинець Л. В., поетеса Горіна О. І.
По закінченню змагання було оголошено рішення журі і визначено “Суперчитача Іршавського району”, якою стала Василець Елізавета (учениця Іршавського ліцею) м. Іршава.
Оцінюючи виступи конкурсантів, члени журі визначили окремих учасників у наступних номінаціях:
- за креативність — Зейкан Вікторію (с. Імстичево)
- за артистизм — Павлову Анастасію (с. Великий Раковець)
- за кращий читацький щоденник — Гудь Юлію (ЗЗСО №1).
Всі учасники отримали сертифікат учасника ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання”Книгоманія — 2020” та вітання і подарунки від голови Іршавської районної ради Симканинця В.А., який щорічно з радістю долучається до доброї справи. Окремих учасників збіркою своїх віршів та подарунками нагородила Оксана Горіна.
Також на конкурс було запрошено активного користувача бібліотеки, колишнього учасника конкурсів “Книгоманія” та гумориста Михайла Васьовчика із с.В.Раковець, який поділився з конкурсантами своїми враженнями та побажав всім удачі. Напружену атмосферу перед конкурсом Михайло розвіяв чудовим виконанням гуморесок.
З нетерпінням чекаємо “Книгоманію — 2021” !!!


























Немає коментарів:

Дописати коментар