четвер, 23 січня 2014 р.

Книга моєї молодості
          Саме під таким девізом проходило третє засідання клубу «Золотий вік», яке відбулось 23 січня. До речі, треба зауважити, що самі учасники клубу вибрали таку тему. А бібліотекарі їх підтримали. На засідання оформили перегляд літератури, на якому представили літературу, яку читали за часів своєї молодості наші учасники.
          Засідання провела бібліотекар читального залу Ряска Марія Антонівна, а допомагали їй бібліотекарі Кепша О.І. та Балега М.В.
         Першій надали слово Анні Михайлівній Микиті. Вона до речі ветеран бібліотеки, і як справжній бібліотекар провела огляд представленої літератури. Коротко характеризувала кожну книгу, а найбільше зупинилась на книзі П.Гуріненка «Ти щастя обіцяла». Потім виступила Марія Іванівна Глушко. Як виявилось, найулюбленішою книгою Марії Іванівни є «Захар Беркут» І.Франка. Павльо Марія Амброзіївна  прочитала багато книг,а найбільше їй сподобалась книга Р.Гюнтекіна «Чаликушу», про яку вона коротко і розповіла. Голова ради ветеранів Берегій Ігор Євгенович - справжній чоловік, і полюбляє читати детективи та пригодницьку літературу. Коротко зупинився на творчості А.Крісті, твори якої має в домашній бібліотеці. Макаренко Зоя Василівна поділилася спогадами свого дитинства. Про те, як замість допомагати дорослим, ховалась і читала книги до смеркання. А  найулюбленішою книгою Зої Василівни є безсмертний «Кобзар» Т.Г.Шевченка. Всі виступаючі були єдиної думки, що справжню насолоду від читання можна отримати читаючи друковану книгу. Ніякі  сучасні технології не передадуть те неповторне відчуття, від гортання сторінок, перегляду ілюстрацій, яке відчуваєш тримаючи в руках книгу. Наприкінці зустрічі привітали іменинників Дарімову Є.П. та Меренич І.М. та заспівали традиційне «Многая літ».
         Слідуюче  засідання вирішили провести наприкінці лютого, а тема буде смачна - «Домашня випічка».






 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар