пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Золота осінь життя

Днями у с. Брід люди похилого віку  мали унікальну можливість зустрітися, гарно відпочити та просто поспілкуватися.
«Золота осінь життя» під такою назвою пройшов вечір – зустріч присвячений дорогим та мудрим людям, яких ми називаємо дідусі та бабусі. Піднесений настрій, тепла атмосфера, спогади – все це переповнювало серця усіх присутніх у залі гостей. Спільна праця зав. бібліотекою, зав. будинку культури та жителя с. Брід, головою ветеранів праці – письменника М. Ломаги подарували цей незабутній вечір шановним гостям. Було оформлено книжкову виставку» Писемна творчість Михайла Ломаги» та «Перечитайте цю книгу» (письменник також подарував декілька своїх книг)
Надзвичайно красивою була виставка робіт Ганни Лендєл, яку із захопленням розглядав кожен присутній.
На святі була присутня в.о. голови сільської ради Н.М. Лендєл, вона привітала усіх зі святом, побажала присутнім здоров’я, добра, миру та злагоди.
Своїми запальними піснями, ансамбль «Сусідка» розважав шановних гостей, а найменша учасниця Валерія Граб проспівала пісню «Моя Батьківщина».
Свято вдалося на славу. Це лише маленька частина того, щоб висловити людям похилого віку вдячність за їхні труди, за те що навчили нас гідно жити, трудитися, долати труднощі та особлива подяка за життєву мудрість.







Немає коментарів:

Дописати коментар