вівторок, 23 квітня 2013 р.

        Навчаються бібліотечні працівники Іршавщини.
            Три дні , з 27 по 29 березня 2013року, на базі  Іршавської центральної районної бібліотеки проходив практикум бібліотечних працівників системи «Облікові документи в бібліотеці».
            Відкрила практикум директор Іршавської ЦБС А.І.Лакатош. Із інформацією «Облік та звітність - одна з складових діяльності бібліотеки» виступила Г.І. Васильцюн, завідувачка методико-бібліографічним відділом ЦРБ. Консультацію для бібліотечних фахівців «Діючі стандарти та інструкції щодо ведення облікової документації в бібліотеці» підготувала Л.І.Бровді, провідний методист Іршавської ЦРБ. Консультація включала перелік нормативних документів, якими повинен користуватись бібліотекар у своїй роботі.

            Практикум передбачав участь сільських бібліотекарів у діловій грі «Перевіримо свої знання з питань обліку роботи в бібліотеці». Усім учасникам були роздані питання із завданням, з яким вони вдало справились.
            Провідні спеціалісти центральної районної бібліотеки – М.М.Матішинець, бібліограф та О.І.Кепша, бібліотекар юнацького абонементу на практиці показали правильність ведення облікової документації та інформаційних папок нагромаджувачів.











Немає коментарів:

Дописати коментар