понеділок, 3 листопада 2014 р.

«Казковий» подарунок
        Днями до Іршавської районної бібліотеки для дітей разом із свіжою пресою, дитячими журналами, надійшов невеличкий лист . Яке ж було наше здивування, коли розкривши конверт ми виявили, що лист «із подарунком». Ним виявилася книга юної письменниці з Києва Соломії Караєвої «Пригоди в затоці Риб’яче Око», яку люб’язно надіслала нам її мама Ірина Караєва.
        За словами Оксани Комаровської, вчительки і прихильниці таланту письменниці та художниці, кандидата педагогічних наук «… ви тримаєте в руках книжку, яку прочитаєте на «єдному подиху»! Її герої та пригоди з ними не дають нудьгувати…» Це зворушлива добра казка для дітей дошкільного віку про життя і пригоди мешканців підводного світу. Проілюструвала її дев’ятирічна Софійка Пластун.
        Девіз Соломійки: «Ставати кращою і зрозуміти, хто ти є» та девіз Софійки: «Найцікавіше – попереду!» стануть девізами ще не для одного покоління дітей… 
 
               Караєва, С. Пригоди в затоці Риб’яче Око: казка: [для дітей дошк. віку] / Соломія Караєва; худ. С. Пластун. – К.: Стилос, 2014. – 24 с.: іл.

Немає коментарів:

Дописати коментар