понеділок, 10 листопада 2014 р.

Бібліотека як центр підтримки
вимушено переселених осіб
«Тільки разом ми –
єдині та непереможні»
          За цілісність України зараз ведеться неоголошена війна. Сьогодні в Іршавському районі більше 70-ти переселенців із зони АТО. Серед проблем переселенців – відсутність постійного житла й труднощі з оформленням реєстрації за місцем проживання.
         Іршавська ЦРБ підтримала ініціативу Міністерства культури України «Про реалізацію проекту «Бібліотеки як центри підтримки громади в умовах воєнної загрози: робота з внутрішньо переміщеними особами»», і взяла участь у тренінгу, який відбувся у тренінговому центрі ЗОУНБ  ім. Ф. Потушняка, під час якого навчали як надавати якісні бібліотечно - інформаційні послуги вимушеним переселенцям, як людям допомогти адаптуватися на новому місці та допомогти налагодити ефективні механізми комунікацій з місцевими органами влади.
        Запрошуємо осіб, переселених з Східних областей України до бібліотеки, наші двері відкриті для кожного із Вас з 09.00 до 18.00к.ч., крім суботи. Прийдіть і відчуйте атмосферу допомоги і підтримки.
        У нашій бібліотеці Ви можете скористатися вільним безкоштовним  доступом до мережі Інтернет, зв’язатися з рідними через соціальні мережі та Skype. Ми проінформуємо, підтримаємо та надамо впевненості тим, хто вимушено змінив місце проживання.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар