пʼятницю, 20 травня 2016 р.

"Війна якої немає"

19 травня працівники бібліотек району відвідали фотовиставку присвячену героїчним подвигам 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади при захисті міста Дебальцево та полеглим в бою з росіськими окупантами, яка демонструється в районному будинку культури.
Волонтер Віталій Світлик розповів про події, які відбувались на Сході, зокрема, в Дебальцево. Показав форму бійця, прострілений бронежилет, який зберіг життя нашому бійцю із Довгого, фрагмент з ракети «Град», фрагменти зброї, гільзи, а також відеоматеріали про бої наших земляків. Бібліотекарі спілкувались із волонтером, цікавились буденним теперішнім життям бійців, цікавились про те як живеться воїнам у мирному житті, чим вони займаються і чи потребують допомоги. Виставка сподобалась, адже це не тільки фотопортрети.- це  і перемоги, втрати та біль. Про це має знати і сучасне покоління, і наші нащадки. Ми не маємо права про них забувати, а знати і шанувати своїх героїв.
Бібліотекарі району приєднались  до Всеукраїнської  акції «Бібліотека українського воїна», що ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців. Акція реалізується на постійній основі та координується Закарпатською обласною універсальною науковою бібліотекою ім..Ф.Потушняка. Для наших солдат бібліотекарі зібрали 32 книги, які будуть передані  у зону АТО.


























Немає коментарів:

Дописати коментар