четвер, 2 червня 2016 р.

«Є право-значить є надія»

 Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Cаме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
1 червня в різних країнах світу, в тому числі і в Україні, проходять різні заходи з метою привернення уваги до потреб дітей і необхідності захисту їх прав. Відзначили цей день і в Броньківській школі. Зав.бібліотекою села Свистак А.Р. підготувала і провела правовий всеобуч «Є право-значить є надія», яка розповіла учням 2-4 класів  про історію виникнення свята, права та обов’язки дітей. Разом з класними керівниками провели конкурс малюнків на асфальті  та конкурс на кращий дитячий малюнок. Діти разом з дорослими визначили найкращі роботи. Перемжцями стали учні 2-А класу (кл.керівник Фулей О.Ю.). Також було відзначено роботи Трина Ангеліни та Попик Анюти. Переможців було нагороджено книжками.
Вчителі  побажали усім дітям щасливого дитинства, радості в житті, удачі, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!
















Немає коментарів:

Дописати коментар