четвер, 9 червня 2016 р.

Полуничний смак літа
На  городі  полуниця...
Ви он тільки
 
подивіться!
     Полунична пора наступила! А Ви ніколи не задавалися питанням: чим пахне полуниця? Для когось це запах літа, у когось її аромат асоціюється із дитинством, а комусь нагадує про рідну домівку, біля якої росте ця надзвичайно смачна ягода. І залишити без уваги найсмачнішу ягоду сезону неможливо. 
     Ех, яскраво-червоні, а ще краще – темно-червоні, соковиті ягоди гарні в будь-якому вигляді: хоч прямо з грядки смакуй, хоч цукром пересипай. З полуниці можна приготувати не лише свіжі десерти, а й салати, й основні страви. Окрім цього, полуниця - ягода не тільки смачна, красива, ароматна, але ще й корисна, і як продукт дієтичного харчування вона представляє велику цінність.
    Саме про цю диво-ягоду і говорилось на черговому засіданні клубу «Золотий вік», що діє при Іршавській центральній районній бібліотеці. Учасники клубу ознайомились з книжковим переглядом «Добрі поради газдам і газдиням», який для них підготували працівники бібліотеки, також поділились своїми спогадами про полунично-суничне дитинство, рецептами домашніх заготовок, тістечок і десертів, скуштували свіжих полуниць, заспівали жартівливих пісень.















Немає коментарів:

Дописати коментар