вівторок, 22 листопада 2016 р.

Навіки слава Україні, героям слава навіки!

Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини і цілих суспільств, народів. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає в собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі. 
Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи. 
З нагоди Дня Гідності та Свободи в Іршавській центральній районній бібліотеці оформлено книжкову виставку-хронологію «Навіки слава Україні, героям слава навіки». На ній представлені газетно-журнальні статті та книги, що надійшли останнім часом до бібліотеки, які висвітлюють події на Майдані в 2013 – 2014 рр. Біля виставки бібліотекарі проводять інформхвилинки для користувачів та відвідувачів бібліотеки.
Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну!

Слава Україні!
Героям слава!




Немає коментарів:

Дописати коментар