пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Гармонійна родина-успішна дитина
           
     В рамках Всеукраїнського тижня планування сім’ї  центральна районна бібліотека 14 травня провела акцію «Гармонійна родина-успішна дитина» з метою привернення уваги молоді, громадськості, медичних працівників і широкого загалу населення до вирішення проблем планування сім’ї та репродуктивного здоров’я.
     Захід відбувся у рамках проекту «Майбутнє варто планувати», що реалізовується БФ «Центр громадських ініціатив» у партнерстві з центральною районною бібліотекою за підтримки Програми «Здоров»я жінок України».
       Працівники бібліотеки організували справжнє свято для дітей та молоді репродуктивного віку. Під час акції розповсюджувались інформаційно-просвітницькі матеріали з яких можна було дізнатись і хлопцям і дівчатам про репродуктивне здоров’я та шкідливі звички, вибір оптимального віку для народження дитини, а також уникнення небажаної вагітності та абортів шляхом використання сучасних засобів контрацепції.
       Організовано книжково-ілюстративну виставку «Сімейний бібліогід». Участь у акції взяли вихованці районної станції юних туристів, які поділились своїми досягненнями та взяли участь у різних конкурсах. Також на святі були присутні учні ЗОШ №1та №2. За участь у конкурсах учасники отримали призи. Приємні хвилини на акції подарували вихованці дитячого ансамблю «Кирниченька» у виконанні яких прозвучали пісні «Мамина зоря», «Чорнобривці» та «Молитва за Україну».
       Милували око присутніх вироби майстринь вишивки та роботи із бісеру.
   Із великим задоволенням Богдан із с. Приборжавського розповідав про свої вміння, показував вироби із лози та дав майстер-клас з лозоплетіння.
    Як попередньо вже повідомлялось, у центральній районній бібліотеці оголошена акція «Бібліотека українського воїна». Тож учасники акції долучились до даної акції та принесли книжки для наших воїнів, які будуть передані у військові частини.
       Озвучити захід допоміг районний будинок культури.













































Немає коментарів:

Дописати коментар