понеділок, 11 травня 2015 р.

       9 травня для мільйонів українців залишається днем пам'яті та шани тим, хто здобув Перемогу, днем доблесті та героїзму наших ветеранів. Мужність і самовідданість старшого покоління на полях битви і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом - істинний приклад патріотизму для нащадків.       
         Напередодні свята, в рамках відзначення 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни у бібліотеці-філії с. Імстичово було проведено фотовиставку-реквієм «Уклін живим-загиблим слава», на якій поруч з літературою воєнної тематики розміщені фотографії, документи та здобуті медалі ветеранів-земляків.
        Біля виставки з користувачами було проведено розповідь про ті незабутні події, які ми завжди повинні пам’ятати, за ту ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. І наш обов’язок, зробити все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край.















Немає коментарів:

Дописати коментар