понеділок, 29 лютого 2016 р.

День інформації в бібліотеці

      Книга - найбільш складне і величне диво, створене людиною. Вона буде жити вічно. Немає більш піднесеної радості, ніж щоденно через неї входити у спілкування з наймудрішими людьми світу, відкривати нове у старому, читати і перечитувати.
   "У кожного своя доля і свій шлях широкий..." Ці слова великого Тараса Шевченка стосуються людини. Та й книги, як і люди, мають свою долю, свою історію, вони народжуються, але не вмирають.
   Читання - це завжди насолода. А особливо коли знайомишься з книгами у яких день народження. У книжок, як і у людей, те ж бувають дні народження. 
   До ювілейних дат книжок в Іршавській центральній районній бібліотеці бібліографом Матішинець М. разом з практикантами Ужгородського коледжу культури і мистецтва Маргіта Г. І., Огар Е. І., Кузан С. І., Юріна К.Ю., Шоршова Д. І., Бровді Н. І. проведено День інформації «Книги – ювіляри 2016 року». 
   Розпочався День інформації відкриттям книжкової виставки, на якій було представлено найвідоміші твори української та зарубіжної літератури, які в цьому році відзначають ювілейні дати.
     Для користувачів, які відвідали бібліотеку в цей день, були проведені бібліографічний огляд літератури «Вони святкують іменини» та інформхвилинки «Книги – святині – ювіляри 2016 року».














Немає коментарів:

Дописати коментар