четвер, 22 червня 2017 р.

Громада. Децентралізація. Бібліотека.

  20 червня 2017 року представник Іршавської районної бібліотеки Кепша Олена Іванівна відвідала одноденний тренінг “Як писати про децентралізацію”, який відбувся у приміщенні Закарпатської обласної наукової бібліотеки, де в рамках проекту «Пульс» бібліотечні працівники краю створили прес-клуб, метою якого є інформування громади про хід адміністративної реформи в області.
Керівник проекту Любов Квасюк розповіла присутнім про переваги децентралізації на прикладах історій успіху вже сформованих ОТГ. А тренер проекту, керівник Хмельницького піар-офісу сучасних бібліотек Тамара Козицька, надала присутнім інформацію про те, як ефективно взаємодіяти з місцевими засобами масової інформації, залучити нову аудиторію, інформувати про процес децентралізації, так як одним з компонентів проекту, є підвищення обізнаності громадян щодо реформи місцевого самоврядування через залучення місцевих громадських організацій, бібліотек та ЗМІ.
Проект ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з IREX/Україна (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).



Немає коментарів:

Дописати коментар