пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. В ній зібрана мудрість усього  людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.
Сьогодні, 9 червня 2017 року, до  Іршавської районної бібліотеки для дітей завітали діти, які відпочивають у літньому творчому таборі  при спортивно-оздоровчому комплексі „Іллара”.
Бібліотекар Ваш Марія Василівна провела для них екскурсію поличками бібліотечних надбань “З книгою дружити – в світі любо жити”. Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, які підготували для них працівники  бібліотеки.
Переглядаючи журнали, серед яких «Пізнайко», «Умійко», «Барвінок», «Маленький розумник» та ін., діти із задоволенням поласували цукерками.


















Немає коментарів:

Дописати коментар